رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای اداری استان لرستان گفت: با توجه به وجود بارندگی ها در لرستان، اجرای عملیات آبخیزداری در این استان یک ضرورت است.

۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۵ کد : ۱۱۷۲۸ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۳
رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای اداری استان لرستان گفت: با توجه به وجود بارندگی ها در لرستان، اجرای عملیات آبخیزداری در این استان یک ضرورت است.
 

حضرت آیت الله رئیسی در جریان سفر به لرستان که از کشت‌ و صنعت فجر صفا نیز بازدید کرده بود این شرکت را نمونه بارز یک خصوصی‌سازی خوب و موفق در کشور دانست و خاطرنشان کرد: مجتمع کشت و صنعت لرستان در واگذاری قبلی مصداق یک خصوصی‌سازی و سرمایه‌گذاری بد بود چرا که مالک قبلی آن، کشت و صنعت را تبدیل به یک ویرانه کرده بود؛ اما این مجموعه در دور جدید نمونه یک خصوصی‌سازی خوب است و همین خصوصی‌سازی و سرمایه‌گذاری اصولی باعث شده که آن ویرانه‌ها امروز آباد شوند و تعداد زیادی از جوانان در آنجا مشغول به کار شوند.

وی حوزه کشاورزی را یک ظرفیت قلمداد کرد و افزود: لرستان تمام فاکتورهای لازم برای تبدیل شدن به قطب کشاورزی کشور را دارد که مجتمع کشت و صنعت فجر صفا گواه بر این مدعاست.

حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی با اشاره با اینکه در این مجتمع اقدامات خوبی انجام شده که بایستی به‌خوبی به مردم اطلاع‌ داده شود تصریح کرد: رسانه‌ها و مردم تلاش کنند که این شرکت به بالاترین حد تولید و اشتغال دست یابد.

رئیس قوه قضائیه در پایان به ظرفیت بزرگ کشور و استان لرستان در حوزه تولید گیاهان دارویی گریزی زد و اظهار داشت: سرمایه‌گذاری در زمینه کشت و تولید گیاهان دارویی می‌تواند چند برابر فروش نفت برای کشور درآمدزایی داشته باشد.

 

 

 


نظر شما :