درخت کاری در صدا و سیمای مرکز استان

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۴ کد : ۱۶۹۳۳ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۳
بمناسبت سومین روز از هفته منابع طبیعی که بنام فرهنگ و رسانه نامگذاری شده است، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان و سرپرست صداوسیمای استان لرستان با کارکنان و هنرمندان تعداد زیادی نهال را غرس نمودند.

در این راستا سرپرست صدا و سیمای استان لرستان گفت: در روایات و احادیث به درختکاری زیاد سفارش شده است و بنا بر آن سفارشات، بر ما واجب است که درختکاری را در دستور کار خود قرار دهیم.

 آرش احمدی اظهار کرد: با توجه به اینکه وقتی چالشی از منابع طبیعی دیده می شود؛ ما آن را به تصویر می کشیم اکنون واجب است که اشاعه فرهنگ و ترویج درختکاری را نیز به تصویر بکشیم.

وی همه همکاران و هنرمندان را به درختکاری فرا خواند و افزود: فواید درختکاری بیشمار است اما همین بس که گازهای سمی و حتی گرد و غبار معلق در هوا را جذب می کند و در مقابل، گاز اکسیژن به هوا بازمی گرداند.

در ادامه مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان به تشریح برنامه های هفته، کارهای انجام شده در حوضه آبخیزداری و...گریزی زد و افزود: صداوسیما همیشه در هر شرایطی در کنار منابع طبیعی بوده و اگر این کارها به تصویر کشیده نمیشد کارهای انجام شده در منابع طبیعی و آبخیزداری استان به چشم نمی آمد.

 شیرزاد نجفی با اشاره به اینکه جمعه ۲۲ اسفند روز منابع طبیعی؛ ایثار و شهادت نامگذاری شده است خاطرنشان کرد: در این روز به نیابت از ۶۳۰۰ شهید استان ۶۳۰۰ نهال در منطقه کمربند سبز خلدبرین همزمان با سراسر استان کاشته خواهد شد که از پرسنل خدوم صدا و سیما می خواهم مثل همیشه در اطلاع رسانی و پوشش خبری این برنامه یاری رسان منابع طبیعی باشند.

 

# درخت_برای_زندگی

# همه_باهم_جهاد_برای_حفاظت_از_منابع_طبیعی

 

نظر شما :