تجدید میثاق با شهدا و غبار روبی گلزار شهدا
مدیرکل و پرسنل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان به مناسبت هفته منابع طبیعی با حضور در بهشت رضا با شهدا و آرمان های ارزشمند آنان تجدید میثاق کردند.
در این راستا، حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی حیات الغیب مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان ضمن تاکید بر تجدید میثاق و بیعت با شهدا و آرمان های والای آن عزیزان گفت: در وصیت نامه های شهدا پیروی از فرامین ولی فقیه، بجا آوردن نماز و حجاب به دفعات دیده می شود.
وی با بیان اینکه فرهنگ منابع طبیعی بایستی به معارف عمومی تبدیل شود، افزود: امنیت و آسایش امروز جامعه مرهون جانفشانی ها و از خودگذشتگی های شهدا است.
در ادامه مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان یاد شهدا و امام شهدا را گرامی داشت و گفت: بیش از ۴۰ پروژه آبخیزداری در سطح استان با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان در هفته منابع طبیعی به بهره برداری خواهد رسید.
شیرزاد نجفی برنامه های هفته منابع طبیعی را تشریح کرد و تصریح کرد: علاوه بر پروژه های مذکور، در هفته منابع طبیعی افتتاح پاسگاه میانکوه غربی را در دستور کار نیز خواهیم داشت.

نظر شما :