اگر جامعه ای بخواهد به توسعه پایدار دست یابد از پتانسیل زنان باید بهره گیرد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان :
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بروجرد در کارگاه آموزشی جلب همیاران طبیعت در این شهرستان گفت:
اگر جامعه ای بخواهد به توسعه پایدار دست یابد از پتانسیل زنان باید بهره گیرد
کارگاه آموزشی همیاران طبیعت با موضوع شناخت و راهکارهای حفاظت از منابع طبیعی برای بانوان روستاهای سنگ سفید ، دهگاه و دره صیدی شهرستان بروجرد ، برگزار گردید.
در این راستا ،رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بروجرد گفت: زنان نیمی از پیکره هر جامعه ای هستند و اگر جامعه ای بخواهد به توسعه پایدار دست یابد باید از ظرفیت و پتانسیل زنان بهره گیرد.
امیر ثقلینی، با بیان این که امروزه زنان گرایش بیشتری به طبیعت و منابع طبیعی دارند اظهار داشت: در صورت افزایش دانش و ارتقای فرهنگ زنان در حوزه منابع طبیعی، نقش پر رنگ تر و اثر گذار آنها هویدا می شود.
وی با تاکید بر ضرورت هم افزایی جوامع بومی و محلی با منابع طبیعی، تصریح کرد: آموزش و توانمندسازی روستائیان، کشاورزان و جوامع محلی در حوزه منابع طبیعی می تواند نقشی بسیار مهم در صیانت از این منابع خدادای داشته باشد.

نظر شما :