طی حکمی از سوی مهندس نجفی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان، مراد درویشی به عنوان سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کوهدشت منصوب شد.
با حضور سنجابی، معاون برنامه ریزی، میردریکوند رئیس اداره حراست و سپهوند مشاور مدیر کل مراد درویشی به عنوان سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کوهدشت منصوب و از زحمات آقای صمیمی عبدولی در دوران ریاست و آقای احسان سهرابی در دوران سرپرستی تقدیر شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان : حجت اله سنجابی طی سخنانی با تاکید بر ایجاد روحیه همکاری و همدلی برای پیشبرد اهداف سازمانی، از همکاران خواست تمام توان خود را جهت انجام پروژه 9 در 99 به کار برده تا شاهد حفاظت و صیانت هر چه بیشتر از منابع ملی باشیم.
پیشتر سهرابی مسئول روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان با حفظ سِمت این مسئولیت را بر عهده داشت.
گفتنی است درویشی از کارشناسان با سابقه اداره می باشد که کارشناس مسئول آبخیزداری و معاونت منابع طبیعی این شهرستان را در کارنامه دارد.

نظر شما :