ورود هر گونه ارّه موتوری به داخل عرصه های جنگلی ممنوع است

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۵ کد : ۳۲۶۸۹ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۳
رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب شهرستان خرم آباد در جلسه شورای حفاظت از منابع طبیعی که با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان برگزار گردید، گفت: ورود هر گونه اره موتوری به داخل عرصه های جنگلی ممنوع است.

رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب شهرستان خرم آباد در جلسه شورای حفاظت از منابع طبیعی که با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان برگزار گردید، گفت: ورود هر گونه اره موتوری به داخل عرصه های جنگلی ممنوع است.

 حسین رضا دلفان با اشاره به اینکه بایستی حق و حقوق دیده بانان از طریق برنامه و بودجه پرداخت شود، خاطرنشان کرد: با توجه به رونق پیدا کردن قاچاق چوب، همه دستگاه ها اجرایی موظفند در این راستا پیشگیری و با منابع طبیعی استان همکاری های لازم را داشته باشند.

 وی تشکیل کارگروهی جهت شناسایی متخلفین عرصه های جنگلی شهرستان های چگنی و سلسله را بسیار مهم دانست و افزود: اولویت اصلی ما حفاظت از اراضی ملی است؛ همچنین جهت رفع مشکل رفع تداخلات، بایستی شعبه های ویژه ای اضافه شود تا هر هفته گزارشات خود را ارائه دهد.

دلفان در پایان تصریح کرد: در صورتی که بدون مجوز طرحی اجرا شود؛ باید از دادن امتیازاتی از قبیل آب، برق، گاز و ارائه زیرساخت ها خودداری شود تا درس عبرتی شود برای افرادی که قانون را دور می زنند.

 گفتنی است که مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان در ابتدای این جلسه ضمن ارائه آمار و گزارش کاملی از کاهش آتش سوزی ها، خواهان مصوب شدن پرداخت حق الزحمه نیروهای نگهبان و اطفاء حریق ش و خبر از جشن پایان کاداستر تا بهمن ماه امسال داد.

 شیرزاد نجفی قاچاق چوب و تهیه زغال را خط قرمز منابع طبیعی عنوان کرد و اضافه کرد: قطع هر گونه درخت باید با مجوز از منابع طبیعی صورت گیرد ضمن آنکه ورود اره های برقی و موتوری به داخل اراضی ملی ممنوع است و در صورت مشاهده توقیف و تحویل مقامات قضایی می گردد.

وی احداث پاسگاه حفاظتی در مسیر آزادراه، مستقر نمودن نیروهای حفاظتی جهت صیانت از عرصه های ملی و جنگلی، جلوگیری از قاچاق چوب و زغال و... را بسیار ضروری دانست و بیان کرد: از دستگاه قضا و نیروی انتظامی انتظار داریم مثل همیشه در کنار منابع طبیعی بوده تا متخلفان در این حوزه را شناسایی به سزای اعمال خود برسانیم.

 

 


نظر شما :