اتمام پروژه های آبخیزداری در شهرستان دورود
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان از اتمام پروژه های آبخیزداری از #محل_صندوق توسعه ملی، در شهرستان دورود خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان ، شیرزاد نجفی گفت : اجرای عملیات های سنگی ملاتی ، سنگی گابیونی ، بانکت بندی و جنگل کاری اقتصادی با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد و ۶۲۴ میلیون تومان از محل صندوق توسعه ملی در شهرستان دورود به پایان رسید.
وی به اجرای ۳۵۰ هکتار جنگل کاری اقتصادی در هندی کش تا پهلوان کل و ۱۵۰۰ مترمکعب عملیات سنگی ملاتی در گلزار اشاره کرد و تصریح نمود : ۱۷۱۴ مترمکعب عملیات سنگی گابیونی در بالاتر از هندی کش و ۲۰ هزار مترمکعب عملیات بانکت بندی در منطقه هندی کش نیز احداث شده است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان هدف از اجرای این عملیات ها را رسوب گیری ، جلوگیری از فرسایش ، کنترل سیلاب ، جمع آوری آب جهت تقویت سفرههای زیرزمینی ، چشمه و قنات ها و ... دانست.

نظر شما :