هدفگذاری کاهش 20 درصدی کانون‌های بحرانی بیابانی کشور در برنامه هفتم توسعه

تاریخ انتشار : دوشنبه ٢١ آبان ١٤٠٣ - ساعت انتشار: ٠٨:٥٣ - گروه خبری : اخبار استان

سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از هدفگذاری کاهش 20 درصدی کانون‌های بحرانی بیابانی کشور در طول برنامه هفتم توسعه خبر داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، در هشتاد و نهمین جلسه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت که با حضور حسن وحید سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و جمعی از مدیران ارشد سازمان برگزار شد، بر اهمیت کاشت نهال و احیای مناطق بیابانی به ویژه در استان‌هایی مانند قم و سیستان و بلوچستان تاکید شد.

 

حسن وحید در این نشست با اشاره به این که استان قم یکی از استان‌های کشور با بیشترین کانون‌های گرد و غبار و سامانه‌های عرفی  است که استان‌های همجوار را تحت تاثیر قرار می‌دهد، بر ضرورت اجرای طرح‌های نهال‌کاری و احیای بیابان در این استان تاکید کرد.

 

وی با تاکید بر اهمیت تحقق اهداف تعیین شده در طرح کاشت یک میلیارد درخت، بر لزوم تولید و کاشت تعداد مشخصی نهال در سال جاری تاکید کرد.

 

سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور همچنین به پتانسیل‌های استان سیستان و بلوچستان در اجرای پروژه‌های بیولوژیکی و مکانیکی در کنار سازه‌های آبخیزداری اشاره و بر ضرورت تلفیق این اقدامات برای مقابله با بیابان‌زایی تاکید کرد.

 

وحید با بیان این که هدفگذاری شده است تا در طول برنامه هفتم توسعه، ۲۰ درصد از کانون‌های بحرانی بیابانی کاهش یابد، تصریح کرد که این امر تنها با کاشت نهال میسر نبوده و نیازمند تلفیق اقدامات مختلف از جمله آبخیزداری و احیای مناطق به صورت بیولوژیکی است.

 

در این نشست، عاتقه سادات موسوی نماینده استان قم در طرح مذکور، گزارشی از عملکرد این استان در زمینه کاشت نهال ارائه کرد.

 

در ادامه نشست عبدالله بامری مدیرکل منابع طبیعی و نماینده مردمی در طرح کاشت یک میلیارد درخت در استان سیستان و بلوچستان نیز گزارشی از عملکرد این استان در طرح مذکور ارائه و با استفاده از پاورپوینت، اقدامات انجام شده در این استان را تشریح کرد.

 

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج