معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری استان:
بیش از دو میلیون هکتار از اراضی ملی لرستان وارد سامانه کاداستر شد
معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: دو میلیون و ۲۵۹ هزار و ۶۵۶ هکتار از اراضی ملی استان وارد سامانه کاداستر شد.
بهروز دریکوند بیان اینکه مهمترین مساله در حفاظت از اراضی مساله کاداستر است، افزود: در سال ۱۴۰۰-۱۴۰۱ کاداستر اراضی ملی با همکاری ثبت اسناد استان انجام شد.
وی با بیان اینکه پنجره واحد مدیریت زمین در سال ۱۴۰۲ اجرایی میشود، گفت: در این سامانه تغییر کاربری جنگلی به صورت زیرسامانه پایش اراضی ملی به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه انجام میشود.
دریکوند با اشاره به اینکه با استفاده از سیستم پایش در حداقل زمان ممکن میتوان مناطق آسیبزای حریق را شناسایی کرد، خاطرنشان کرد: در این راستا امکانات انفرادی و گروهی مهیاست.
برای اطفای حریق در مناطق صعبالعبور جنگلی لرستان نیاز به بالگرد داریم
وی بیان کرد: در بحث اطفای حریق در مناطق صعبالعبور جنگلی نیاز به بالگرد داریم که متاسفانه هزینه آن بسیار بالاست و تاکنون نتوانستهایم مجوز استفاده از بالگرد را برای استان اخذ کنیم.
معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان درخصوص وضعیت تخریب معادن در لرستان با بیان اینکه سال گذشته ۳۰۰ مورد استعلام معادن با وسعت ۹۰ هزار هکتار بررسی و تنها با ۳.۸ درصد آنها موافقت شده است، تصریح کرد: این موافقت نیز با مناطقی بوده که پوشش جنگلی و مرتعی ندارد و یا پوشش ضعیفی دارند.
۱۵ درصد از درآمد معادن در راستای احیای منابع طبیعی هزینه میشود
بهروز دریکوند با اشاره به اینکه در شهرستان چگنی ۲۰ معدن وجود دارد که از این تعداد هشت مورد آنها فعال است، عنوان کرد: ۱۵ درصد از درآمدهای این معادن در راستای احیای منابع طبیعی هزینه میشود که پرونده تخلفاتی معدن واقع در منطقه "دره بادام" این شهرستان نیز در حال بررسی است.
معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان بیان کرد: در سطوح شیبدار و زیراشکوب جنگل که نیاز به زادآوری است یک سری از افراد اقدام به کشت کرده اند که پرونده برای تخلف آنان تشکیل شده و در حال بررسی است.
دریکوند در پایان خاطرنشان کرد: ۷۰۰ هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی با کشاورزان تداخل وجود دارد که تاکنون ۲۶ هزار هکتار از این ارضای به نفع کشاورزان آزادسازی شده است.