افزایش ۲۰ درصد ضریب حفاظتی از منابع طبیعی کشور در برنامه هفتم

جانشین فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از هدف گذاری افزایش ۲۰ درصدی ضریب حفاظتی منابع طبیعی کشور در برنامه هفتم خبر داد.

 جانشین فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور با هدف بررسی علل و عوامل موثر در کاهش حریق و مدیریت آتش سوزی ها در لرستان، از عرصه‌های منابع طبیعی لرستان بازدید کرد.


ابراهیم پیرزادیان ضمن آسیب شناسی علل آتش سوزیهای اخیر در استان به بیان عوامل موثر مدیریت آتش پرداخت و اشاره کردند که منابع طبیعی استان لرستان باسطحی بالغ بر۲میلیون هکتارجز رویشگاه زاگرس محسوب میشود.


جانشین یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور ادامه داد: استان لرستان با بارندگی‌های مناسب درمقایسه با دوره بلند مدت همواره توانسته است درتامین آب کشور نقش بسزایی داشته باشد ۷۵درصد سطح استان منابع طبیعی تشکیل می‌دهند با توجه به تنوع و تعدد تشکل‌های زیست محیطی در استان بستر ارتقاء مشارکت مردم در حفاظت و حمایت از عرصه‌های منابع طبیعی مهیا است


وی گفت: سامانه همیار طبیعت درسازمان با حدود۵۰۰ هزار نفرهمیار طبیعت سازماندهی شده‌اند که درامور مختلف گشت و مراقبت اطفا حریق بهره‌برداری از محصولات فرعی مبارزه با قاچاق چوب و زغال با نیروهای حفاظتی یگان همکاری مستمر دارند.


پیرزادیان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری دستگاه‌های نظارتی و قضایی استان و مدیر کل محترم بحران استانداری در حمایت و همراهی و همکاری با مجموعه یگان حفاظت اداره کل در انجام تکالیف قانونی با تاکید بر حفاظت از منابع طبیعی انتظار می‌رود حمایت‌های بی‌بدیل مسولین محترم استان منابع طبیعی را با کیفیت بهتری برای نسل‌های آینده به ارث گذاشته شود


وی خاطر نشان کرد؛ سامانه‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴ به طور شبانه روزی آماده گزارشات مردمی است که هر لحظه و در هر مکان فرصت لازم برای متصرفان و قاچاقچیان چوب محصولات فرعی تنگ‌تر می‌نمایند و نیروهای یگان حفاظت استان در حفاظت و حمایت ازمنابع طبیعی با هیچ احدی مماشات نخواهد داشت.


جانشین یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشورگفت: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه دولت  افزایش ضریب حفاظت از منابع طبیعی به میزان ۲۰ درصد در ۵ سال جز اهداف کمی و تکالیف قانونی سازمان متبوع می‌باشد .


وی افزود: سازمان منابع طبیعی وابخیزداری کشور در حال تهیه وتدوین طرحهای اجرای درطول برنامه‌ میباشد که ضمن سازماندهی شاخص‌ها و معیارهای تاثیرگذار در تحقق اهداف کمی مذکور میباشد
پیرزاذی در پایان استفاده از تکنولوژی های مدرن روز ، استفاده از هوشمند سازی فعالیتها، نصب وراه اندازی دوربین‌های حساس به حریق استفاده از سامانه های حریق ورصد وپایش در بخش اطفا حریق را از طرحهای سازمان منابع طبیعی وابخیزداری کشور در زمینه حفاظت وحمایت از منابع طبیعی برشمرد.